Stamboom Jongman

Frequently asked questions

Hoe geef ik aanvullingen of wijzigingen door?
Ik zie bij sommige personen een foto. Kan ik een foto van mijzelf of familieleden toevoegen?
Kan ik mijn eigen gegevens aanpassen of verwijderen?
Wie ben ik?

Hoe geef ik aanvullingen of wijzigingen door?

Onderaan elke pagina is een link opgenomen onder de tekst Roel Jongman. Als je daarop klikt kun je via het contact-formulier je wijzigingen en aanvullingen doorgeven. Ik zal deze dan zo spoedig mogelijk verwerken.

Als je heel veel gegevens hebt en die zelf wilt toevoegen, dan kan ik je promoveren tot Editor en dan kun je zelf wijzigingen aanbrengen.


Ik zie bij sommige personen een foto. Kan ik een foto van mijzelf of familieleden toevoegen?

Zelf kun je dat niet, maar als je een foto naar mij stuurt dan kan ik die toevoegen. Graag zelfs.

Het liefst heb ik een (pas)foto, waarop de betreffende personn ± 40 jaar is (uiteraard alleen als die persoon ok zo oud geworden is).
Voor het sturen van een foto kan je vanaf de pagina van deze persoon op mijn naam Roel Jongman klikken, die onderaan de betreffende pagina staat.


Kan ik mijn eigen gegevens aanpassen of verwijderen?

Ja dat kan! Klik rechtsboven op mijn pagina's.  
Je hebt dan de keuze uit:


Wie ben ik?

Deze website is van Roel Jongman. Ik woon met mijn vrouw Lieke in Eibergen in de Gelderse Achterhoek. Eibergen is een onderdeel van de gemeente Berkelland en ligt ± 25 km ten zuiden van Enschede. Dat is ook de plaats waar ik geboren ben. Naar wat omzwervingen naar Gronau (Dld), Overdinkel, Reckenfeld (Dld) en weer Overdinkel kwamen wij in 1976 naar Eibergen omdat ik daar werkte bij de KTV (Koninklijke Textiel Veredelingsindustrie) als hoofd inkoop.
Onze 3 dochters zijn er opgegroeid en wonen nog steeds in Eibergen of in de nabije omgeving.

Mijn belangstelling voor de stamboom Jongman werd gewekt door een begin van deze stamboom, die gemaakt is door Wim Brok. Hij is al overleden, maar van zijn broer Piet Brok heb ik nog veel materiaal gekregen.

Na mijn pensionering in 2014 heb ik wat meer tijd aan deze hobby kunnen besteden, wat geresulteerd heeft in deze website.