Stamboom
 Jongman


  De haven van Vollenhove

Fijn dat u op mijn thuispagina bent gekomen.

Mijn naam is Roel Jongman en ik ben al een jaar of 20 bezig met stamboomonderzoek naar de naam Jongman en aanverwante namen.
Ik beperk mij daarbij niet alleen tot mijn eigen stamboom, maar verzamel eigenlijk alles wat maar enigszins met de naam Jongman te maken heeft.

U kunt hier vrij rondkijken en hoeft u niet te registreren of aanmelden.
Ik houd mij wel aan de officiële privacyregels. Dat betekent dat geboortes na 100 jaar zichtbaar zijn, huwelijken na 75 jaar en overlijdens na 50 jaar.

Wilt u toch graag meer zien, neem dan kontakt met mij op. In overleg kan ik u dan eventueel verdere toegang geven.


Speciale artikelen

feature 1 Geschiedenis
Mijn direkte voorouders komen allemaal uit Vollenhove en omgevind. Daarom heb ik iets verzameld over de geschiedenis van Vollenhove.

feature 2 Verhalen
Over een aantal mensen in mijn stamboom is wat meer informatie bekend. Deze verhalen vind u hier.

feature 3 Visserij
Veel voorvaderen waren op de één of andere manier bij de Zuiderzeevisserij betrokken.

feature 4 Wijziging website
Ik heb mijn website tot dusverre gemaakt met Webtrees. Op zich een prima programma, maar de versie, die ik gebruikte wordt niet meer ondersteund. Er is wel een nieuwe versie, maar die vind ik niet fijn om mee te werken.
Daarom ben ik overgestapt op TNG.
Gebruikersgegevens zijn overgenomen, maar het is mij niet gelukt de wachtwoorden over te nemen. U moet dus even uw wachtwoord opnieuw instellen. Dat kan via: 'aanmelden' - 'Verander wachtwoord'.

 
Contact

email imageAls u vragen heeft over of commentaar op de informatie van deze site, neem dan a.u.b. contact met ons op. We horen graag van u.