Stamboom Jongman

Genealogisch onderzoek naar de naam Jongman en aanverwante namen


Zoek
Ruimer zoeken


Welkom

Wie mijn website vaker bezoekt zal gemerkt hebben dat deze gewijzigd is.
Waarom heb ik dat gedaan? Tot nu werkte in met Webtrees versie 1.7. Deze wordt niet meer ondersteund. De nieuwe versie (2.0) is prima, maar ik kan er niet goed mee overweg.

Daarom ben ik over-/teruggegaan naar TNG (The Next Generation of Genealogy Sitebuilding). Dit kende ik al en voldoet prima aan mijn wensen.

Helaas is het gevolg dat bestaande wachtwoorden niet meer werken. Deze kunt u echter snel wijzigen op de aanmeldpagina!

Dit is de persoonlijke thuispagina van Roel Jongman. Mijn website is geheel gewijd op genealogisch onderzoek naar de naam Jongman en alles wat daaraan gelinkt is.

Mijn direkte voorouders komen uit de omgeving van Vollenhove, waar ook nu nog vele Jongman'nen wonen. Dit is de reden dat er op deze website wat meer aandacht voor Vollenhove is. Lees het verhaal over de geschiedenis van Vollenhove of het verhaal over de Zuiderzeevisserij.

Dit is ook een beschermde omgeving waar privacy centraal staat!  Veel gedetailleerde informatie in deze site is gerelateerd aan levende personen en kan alleen maar bekeken worden met een toegangscode. Als gast kunt U de hele site doorzoeken en gebruiken, maar dit soort gegevens blijven geblokkeerd.

Lid worden is gratis en eenvoudig. Klik links op Registreer u zelf. Vul de nodige gegevens in. Ik krijg een berichtje en kan de aanvraag beoordelen en goedkeuren. Na goedkeuring krijgt u een bevestigingsmail waarin ook uw wachtwoord staat. Vanaf dat moment kunt u inloggen en alle gegevens bekijken. Het wachtwoord kunt u desgewenst zelf wijzigen. Dit account geeft buiten onbeperkte toegang tot alle gegevens, ook de mogelijkheid om zelf gegevens, foto’s en verhalen toe te voegen en/of aan te passen.

Wie geen wachtwoord wil aanvragen kan rustig rondkijken, maar zal al snel merken dat veel informatie is afgeschermd.

Contact

email imageAls u vragen heeft over of commentaar op de informatie van deze site, neem dan a.u.b. contact met ons op. We horen graag van u.