Hartelijk welkom op mijn website met de stamboomgegevens over de naam Jongman, die ik in de loop van de jaren verzameld heb.
Mijn naam is Roel Jongman. Ik woon samen met mijn vrouw Lieke in Eibergen in de Gelderse Achterhoek. Oorspronkelijk kom ik uit Enschede en Lieke uit Overdinkel, maar mijn toenmalige baan bracht ons in 1976 - samen met onze 3 dochters - naar Eibergen.

Op een gegeven moment kwam ik in het bezit van een begin van de stamboom Jongman. Deze was gemaakt door Wim Brok; helaas heb ik met hem nooit kontakt kunnen hebben over deze stamboom, omdat hij al was overleden. Wel heb ik nog kontakt met zijn broer Piet gehad, die mij ook aanvullende informatie kon verstrekken.
Dit was het begin van mijn interesse in de genealogie; een hobby waar ik - nu ik gepensioneerd ben - wat meer tijd aan kan besteden.

Om de gegevens van mijn stamboom te kunnen bekijken hoeft u niet in te loggen. Maar u krijgt slechts een gedeelte van de gegevens te zien. Gegevens van nog levende personen worden niet getoond en u kunt ook niets downloaden. Beter is het om een eigen gebruikersnaam aan te vragen. Op die manier kunnen we samen bepalen welke informatie u kunt zien en welke rechten u op mijn site hebt. Bovendien kunt u dan ook uw eigen instellingen bewaren.

Ik was begin 2018 gestopt met mijn website met de stamboomgegevens 'Jongman', die op dat moment al bijna 19 jaar in de lucht was. Bij nader inzien heb ik besloten toch door te gaan met de website. Gevolg is wel dat ik veel zaken opnieuw moet inrichten en dat alle gebruikersaanmeldingen van voor maart 2018 verdwenen zijn. Wilt u dus weer voledige toegang tot mijn website, dan moet u zich opnieuw aanmelden.

Voor eventuele vragen kunt u kontakt met mij opnemen. Dat kan door op de link te klikken, die onderaan op iedere pagina staat. Op deze manier kan ik ook direkt zien op welke persoon uw opmerkingen betrekking hebben.

Statistieken — Stamboom Jongman

Deze stamboom werd het laatst gewijzigd op 21 oktober 2018.

Personen
Mannen
6.142
49,9%
Vrouwen
6.105
49,6%
Totaal aantal achternamen
Gezinnen
Bronnen
Mediaobjecten
Opslagplaatsen
Totaal aantal gebeurtenissen
14.913
Totaal aantal gebruikers
11
Vroegste geboortejaar
1560
Laatste geboortejaar
2010
Deze informatie is privé en kan niet getoond worden.
Laatste jaar van overlijden
2018
Deze informatie is privé en kan niet getoond worden.
Gemiddelde leeftijd bij overlijden
60
Mannen: 59   Vrouwen: 60
Gezin met de meeste kinderen
16
Deze informatie is privé en kan niet getoond worden.
Gemiddeld aantal kinderen per gezin
1,46
Nieuws
Er zijn geen nieuwsartikelen geplaatst.
Favorieten
Diavoorstelling

Op deze dag
Er zijn geen gebeurtenissen van levende personen voor vandaag.
Wie is online
1 aangemelde gebruiker